Assistència GRATUÏTA.

Aquest prestigiós premi està dirigit als alumnes de segon de batxillerat que presentin el seu treball final i compleixin els requisits establerts.

Aquest any, el premi consisteix en una Especialitat de Lideratge de l’Escola de Negocis Imagenio, en col·laboració amb la Universitat de Lleida (UdL), valorada en 3.000 euros.

Després de la presentació hi haurà un sopar per als qui desitgin quedar-se, amb un preu del cobert 30€ i us preguem que feu la confirmació de la reserva al correu rotary.lleida@rotary2202.org.

La informació detallada sobre el premi es troba al següent enllaç: https://protagonistesdeldema.org on podreu obtenir una primera visió. No obstant això, volem informar-vos que estem finalitzant alguns detalls i actualitzarem la informació properament.

La novetat d’aquest any és que ampliem la invitació a participar a tots els alumnes que compleixin els requisits, no només de la ciutat de Lleida, sinó de tota la província de Lleida. Us animem a difondre aquesta oportunitat entre els estudiants de batxillerat de les vostres respectives àrees.